In perioada 13-15 octombrie 2017, in incinta Centrului Multifunctional Craiova, reprezentanti ce activeaza in industria automobilelor, asigurarilor, alimentatiei, constructiior, comertului cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii sunt asteptati sa isi prezinte ofertele, serviciile si/sau produsele, tehnologiile si proiectele pentru dezvoltare. Pentru vizitatori se pregatesc conferinte, seminarii, prezentari si demonstratii.

Pe langa Targul de Comert al Olteniei, ce se va desfasura in pavilionul central al Centului Multifunctional, in parcarea exterioara va avea loc Targul AGRO Oltenia, un targ dedicat expozantilor din domeniul agricol care vor prezenta masini, tractoare si utilaje agricole performante, produse dedicate cresterii animalelor si a pasarilor de ferma, pomiculturii si legumiculturii

Si ca o completare a celor doua targuri, organizatorii suplimenteaza tematica cu un al treilea eveniment dedicat industriei vinului.

Expo Vin Oltenia va reuni producatori, importatori si distribuitori de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si bloguri de specialitate.

Vizitatorii vor putea participa la degustari si prezentari profesioniste de vinuri, cursuri sustinute de specialistii in domeniu, demonstratii de arta culinara si desigur concursuri cu premii.

Asociatia Bloggerilor Olteni si DictionarCulinar.ro vor organiza in cadrul evenimentului Branzeturi cum se cuVin asocieri culinare intre vinuri si branzeturi.

Pe durata celor trei zile de targ, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit, tur-retur, din cartierele orasului catre Centrul Multifunctional.

Ce vom vedea la Targul de Comert al Olteniei

– produse alimentare traditionale si taranesti;

– o expozitie de animale de ferma si pasari de curte de rasa;

– prezentarea unor soiuri romanesti de mar si capsuni;

– parcarea din fata Centrului Multifunctional vor fi instalate  corturi de mari dimensiuni cu expunere pe o suprafata totala de 1300 mp in care vom regasi expozantii prezenti la targ;

– Revista Ferma si Agro TV vor organiza evenimente cu tematici specifice agriculturii si industriei alimentare;

– interpreti si ansambluri folclorice renumite din toata regiunea Olteniei vor concerta pe o scena  de mari dimensiuni instalata in parcarea Centrului Multifunctional;

– pentru vizitatori va fi amenajata o zona de food unde se vor servi bunatati din bucataria traditional romaneasca stropite din belsug cu diverse soiuri de vin de la producatori expozanti din regiunea Olteniei;

Intrarea este gratuita!

Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-urile dedicate celor 3 evenimente:

www.targdecomertoltenia.ro

www.agrooltenia.ro

www.expovinoltenia.ro

Contact:

office@targdecomertoltenia.ro

office@agrooltenia.ro

office@expovinoltenia.ro