La inceputul acestui an, ne-am propus sa participam la un targ care sa ne ajute sa ne expunem serviciile. Si pentru ca tot am fost sponsor al evenimentului Targul de Comert al Olteniei, am ales si noi sa spunem prezent unui astfel de eveniment care s-a dovedit unul foarte interesant.

Targul de Comert al Olteniei a fost prima noastra experienta in acest domeniu si, cu siguranta, nu ultima. Iar asta pentru ca am avut parte de o interactiune faina cu toti cei prezenti. Am stat de vorba cu vizitatorii, prezentandu-le serviciile noastre si explicandu-le in ce consta marketingul online si offline pe care il oferim.

Am interactionat cu expozantii care ne-au spus ca isi doresc la randul lor sa investeasca mai mult in propria imagine si sa se dezvolte din punct de vedere al strategiilor de promovare. Am realizat analize de branding si le-am oferit sfaturi care ii vor ajuta in domeniul in care activeaza.

De la Targul de Comert al Olteniei nu au lipsit nume importante precum Engie Romania, Basicra, Todome Fero, Golden Brau, Cad Works, Mabo Utilaje, Oriflame, alaturi de care ne-a facut placere sa fim prezenti.

Pe langa asta, a fost o activitate in care s-a implicat intreaga echipa Pion Media. Am muncit, dar ne-am si distrat. Ne-am bucurat de preparatele delicioase ale celor prezenti la eveniment si am aflat lucruri noi.

Si nu doar noi, ci si Pionel, care a adorat sucul de mere al celor de la Casa Ethos sau sucul de catina al celor de la Din Eden.

Noi am venit si cu surprize, deoarece ne-am dorit sa sarbatorim la targ prezenta noastra de 10 ani pe piata locala. Am pregatit o tombola ai carei castigatori ii vom anunta curand pe pagina noastra de Facebook. Asa ca fiti cu ochii pe noi.

Totodata, am oferit materiale promotionale vizitatorilor si expozantilor si am incercat sa „luam” pulsul evenimentului pentru a-i putea ajuta pe organizatori sa imbunatateasca editiile viitoare.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, rasfatandu-i cu bomboane si baloane.

Multumirile de rigoare unor parteneri speciali:

Multumim echipei TCO pentru colaborarea frumoasa si invitatia de a participa la targ. Am avut parte de tot ce am avut nevoie.

Standul nostru a aratat foarte bine, datorita profesionalismului celor de la Dass Center. Le multumim pentru printul si colantarea executate perfect.

Si, desigur, decorul nu ar fi fost complet fara sprijinul echipei Aio Living. Multumim pentru fotoliul elegant si cochet, acel element care a completat armonios standul. Pionel l-a adorat si cu greu am reusit sa-l dezlipim de acolo.

Materialele promotionale au fost realizate de catre Art Media Craiova.

Acestea fiind zise, ne dorim ca Targul de Comert al Olteniei sa fie o poveste care sa mearga mai departe. Le dorim succes si suntem nerabdatori sa vedem cum va arata TCO 2020.