,,Sadness gives depth. Happiness gives height”, spunea Osho. Cateva cuvinte, care, insa, pot spune atat de multe lucruri. Astazi este despre Sacred Light Alchemy. Un business interesant care depaseste putin efemerul si incearca sa readuca fericirea si pacea in sufletele oamenilor.

Sa lucrezi cu oameni spirituali este o adevarata bucurie. Ne-a facut placere sa colaboram cu un roman plecat in afara: Isabela Constantin. A dezvoltat un business frumos axat pe spiritualitate.

Chiar daca este o persoana spirituala, Isabela a reusit sa devina tehnica pentru o clipa si sa ne ofere informatiile necesare pentru a-i face visul sa devina realitate: lansarea business-ului in mediul online. Totodata, aceasta lansare a reprezentat si cadoul pe care ne-am bucurat sa il facem cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere. Este o persoana creativa si am putut sa gasim frecventa potrivita pentru a avea o colaborare de succes.

,,Cine esti si incotro te indrepti?”

Aceasta este una dintre intrebarile carora Isabela Constantin le ofera un raspuns cu ajutorul citirilor astrologice, numerologiei, citirilor in carti de tarot si oracle. Yoga si meditatia, samanismul sau consilierea spirituala sunt modalitatile spirituale prin care Isabela ii ajuta pe oameni sa isi recapete increderea in sine, pacea si vindecarea.

Sacred Light Alchemy are o poveste interesanta. Isabela a descoperit ca s-a nascut cu anumite abilitati psihice speciale, daruri pe care a decis sa le foloseasca pentru a-i ajuta pe ceilalti. Este o adevarata lectie de a inmulti ceea ce ai, de a sti cum sa impartasesti si sa ajuti.

Sacred Light Alchemy reprezinta o modalitate de a inspira oamenii si de a-i ajuta in calea lor spre vindecare, trezire si ascensiune. Desi este placut, un astfel de domeniu nu este usor. Provocarile sunt mari, insa, satisfactia este pe masura. Sacred Light Alchemy ofera servicii specializate deoarece fiecare persoana are un destin si o experienta de viata diferite.

Ne bucuram de fiecare data cand ajutam un roman care pleaca in afara tarii si vrea sa creeze lucruri frumoase. Este o adevarata satisfactie pentru noi, mai ales cand este vorba despre un astfel de business inedit.

Multumim Isabela Constantin & Sacred Light Alchemy pentru lectia de viata si pentru oportunitatea de a colabora!

P.S.: Multumim pentru pozele transmise!