Echipa Pion Media sustine evenimentul Gala de Opera Craiova, concert organizat cu scopul caritabil de a strange fonduri pentru copiii internati la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova. Astfel, sambata, 09 septembrie, ora 18:00, vom fi prezenti la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu si va invitam si pe voi sa ne fiti alaturi.

Campania pe care o sustinem si noi are la baza principiul „Cu oameni, pentru oameni si prin oameni!”. Initiativa acestui eveniment apartine Asociatiei Femei cu Perspectiva din Romania care, impreuna cu ONG-uri, companii locale si artisti ai Operei Romane isi propun sa aduca o schimbare in viata celor pentru care cuvinte precum „suferinta”, „boala”, „durere”, „leucemie”, „hemofilie” sau „cancer” au devenit un lucru atat de firesc.

Accesul la concert se realizeaza pe baza de donatie, iar banii vor fi folositi pentru a cumpara medicamentele necesare celor suferinzi. Organizatorii evenimentului pun la dispozitie urne in care pot fi lasate donatiile. Mai mult decat atat, pentru aceasta initiativa a fost deschis si un cont IBAN RO29BTRLRONCRT0378688202.

Nu putem ramane indiferenti la faptul ca, anul trecut, 477 de sufletele au fost internate din cauza unor afectiuni oncologice si hematologice. Iar cei mai multi copii provin din medii nefavorizate, neavand posibilitatea de a acoperi cheltuielile impuse de tratament.

Mai multe informatii despre eveniment, programul si repertoriul le puteti gasi pe pagina de Facebook Fereastra spre Noi la care va invitam sa ii dati like si share.

„Ne ridicam prin ridicarea altora” – Robert Ingersoll