Cand colaborezi de mai bine de 6 ani cu un client, acesta iti devine partener de cursa lunga. Pornind de la aceasta premisa, Autokappa este pentru noi un copilot de incredere, preocupat de imaginea sa online si offline, calitate care il ajuta sa fie in fruntea cursei.

Dincolo de asta, Autokappa este o echipa formata din oameni pasionati de ceea ce fac, profesionisti si parteneri de nadejde pentru toti cei care aleg un condus in siguranta. Service-ul modern, serviciile dedicate si experienta de aproape 15 ani in industrie sunt dovezi de necontestat.

Insa, ceea ce surprinde cu adevarat este faptul ca Autokappa reprezinta un brand dinamic, interesat de inovatie si care cauta mereu sa va surprinda placut. Un exemplu in acest sens este conceptul Drive2U by Autokappa, despre care puteti afla mai multe aici.

Iar acum venim si cu o veste buna.

Tam-tam-tam! Va anuntam ca Autokappa va fi gazda unui supereveniment ce va avea loc pe 15 iunie, in parcarea Electroputere Parc. Este vorba despre PitStop 2019 organizat in parteneriat cu Autonet.

Ce aduce PitStop 2019?

Editia de anul acesta se anunta un adevarat show cu masini puternice, mecanici iscutiti, zeci de premii si distractie. Nu lipseste nici invitatul special, un veritabil iubitor de masini si muzica: Dorian Popa. Atmosfera va fi intretinuta de Mc Tom, Royal Models Agency, dansatori profesionisti si DJ Emil Safta.

Iubitorii de vinuri se vor putea delecta cu o degustare care sa le rasfete papilele gustative. But, don’t forget! Safety comes first!

Vacation Mood ON

Si apropo de premii, anul acesta, cele mai mari tentatii sunt o excursie pentru doua persoane, in orice destinatie din Romania si premiul oferit de Drive2U: o masina inchiriata gratis pentru doua zile.

So don’t skip the event!

Si acum sa trecem la lucruri serioase.

Pe langa distractie, PitStop 2019 reprezinta pentru soferi o modalitate de a afla daca sunt in siguranta atunci cand se urca la volan. In cadrul evenimentului, au parte de verificari gratuite si diagnoza computerizata.

Expertii Autokappa le vor oferi consiliere tehnica de specialitate, venind cu solutii pentru eventualele probleme identificate.

*Atentie! Masinile verificate trebuie sa fie inscrise dupa 2010.

PitStop este despre siguranta voastra! De aceea, Autokappa militeaza pentru responsabilitate in trafic.

Bilantul de pana acum inseamna mai bine de 1000 de masini verificate, mii de solutii oferite, sute de premii si 8 ani de eveniment.

Deci, NU UITATI! Sambata, 15 iunie, ne vedem in parcarea Electroputere Parc la PitStop 2019.

Aduceti cu voi masina personala si vibe-ul pozitiv de vara!