Caravana Mercedes Benz susține că viitorul mobilității este 100% electric.

Iar pentru a aduce la lumină capacitățile automobilelor electrice marca Mercedes-Benz, Popeci Auto a organizat comuna Perișor, județul Dolj, Caravana Mercedes EQ.

O parte din echipa Pion Media a fost prezentă și ea la eveniment, unde am putut observa curiozitatea și fericirea de pe chipurile oamenilor prezenți, care au putut testa și merge cu modelele de mașini din gama Mercedes-EQ, complet electrice.

Cei interesați au avut ocazia, să conducă modelele Mercedes EQC și EQA.

Am avut ocazia să aflăm ce înseamnă motorul electric Mercedes și să explorăm în detaliu conceptul EQ.

Gama Mercedes-EQ este schimbarea pe care Mercedes-Benz o aduce viitorului mobilității la nivel global. Autovehiculele electrice prezintă beneficii clare de sustenabilitate și eficiență, precum și la nivelul performanței și designului. Cu această gamă revoluționară aceștia s-au angajat să îmbrățișeze viitorul electric, continuând să construiască cele mai bune autovehicule create vreodată.

Cunoscătorii și interesații de sustenabilitate și de avantajele aduse de mașinile electrice, au aflat informații și au testat fiabilitatea, confortul și puterea mașinilor electrice.

De la eleganța și luxul modelului EQS la versatilitatea modelului EQC și agilitatea modelului EQA, gama de autovehicule Mercedes-EQ este concepută pentru a transforma experiența de conducere. Fiecare model reprezintă o combinație perfectă între tehnologie avansată, performanță electrică și design uluitor.

Caravana EQ de la Mercedes EQ nu doar că redefinește conceptul de mobilitate, dar își propune și să educe și să inspire oamenii cu privire la beneficiile automobilelor electrice și la importanța protejării mediului înconjurător.

De ce să alegi o mașină electrică?

În primul rând protejăm mediul înconjurător datorită faptului că sunt zero emisii. Îți oferi atât ție cât și pasagerilor, confort. Atât auditiv dar și senzorial.

Iar din punct de vedere financiar, o să ieși mult mai bine.

Suntem încântați că am putut participa la acest eveniment și sperăm că în viitorul apropiat vom mai avea parte de oportunități ca aceasta.

Mulțumim Popeci Auto pentru invitație și pentru ziua memorabilă petrecută la frumoasa locație din Perișor, în special pentru că am reușit să descoperim calitățile mașinilor Mercedes-Benz EQ.