Domeniul medical este unul complex si semnificativ, dar in acelasi timp fascinant.
Ne-am dorit ca prin acest logo sa reprezentam atat serviciile, cat si sloganul Centrului Medical Tolea: „Traditie si profesionalism”

Crucea este un simbol stravechi, elementul folosit in logoul nostru fiind o reprezentare moderna a clasicului Caduceus. Pentru redarea acestui simbol, am ales culoarea albastru deoarece  reprezinta intelepciunea si loialitatea. Iar intr-un mediu de lucru, albastru aduce prosperitate si creste productivitatea.

Inima rosie scoate in evidenta logoul, prin contrastul creat cu albastrul folosit pentru cruce. Acest simbol face referire la organul vital, inima noastra. Ea reprezinta prin sine sanatate si vitalitate, iar culoarea rosu are darul de a creste presiunea sangelui si a respiratiei.
In centrul acestei inimi am trasat o linie de culoare alba care reprezinta pulsul. Albul intruchipeaza mediul medical sigur, curat si steril.

Astfel, prin combinarea celor trei elemente, crucea, inima si pulsul a luat nastere logoul Centrului Medical Tolea.

Cu experienta de peste 20 de ani, Centrul Medical Tolea presteaza servicii medicale de inalta calitate in conformitate cu standardele europene. Acestea vin in intampinarea pacientilor prin echipa de medici cu inalta pregatire profesionala.

Multumim Centrul Medical Tolea pentru increderea acordata si ne bucuram sa fim parte din povestea voastra!