Targul de Comert al Olteniei este cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de consum si serviciilor. Aflat la prima editie, targul se va desfasura in perioada 21-23 Octombrie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Targul de Comert se adreseaza atat companiilor care vor avea ocazia de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare, dar si vizitatorilor care vor avea parte de premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice menite sa coloreze timpul pe care invitatii il petrec la eveniment. In cadrul targului va exista si o bursa a locurilor de munca.

Tematica targului cuprinde expozantii din domeniile: agricultura, alimentatie, amenajari ( interioare, curte si gradina, dotari HoReCa, electrocasnice, mobila), constructii, industrie ( ambalaje, automatizari, auto-moto, electronice, imbracaminte, incaltaminte, industrial, metalurgie si sudura, produse din cauciuc, protectia muncii, reciclare, transmisii si actionari, unelte si scule, utilaje), stil de viata (dotari stomatologice, echipamente medicale, parafarmaceutice), office (birotica si papetarie, IT si software, comunicatii), servicii (consultanta in afaceri, imobiliare, publicitate, transport si depozitare).

La targ vor participa atat companii din Oltenia si din restul tarii, cat si din tari precum Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia, Italia, Anglia si Spania. La eveniment sunt asteptati peste 10 000 de vizitatori.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa urmariti pagina de facebook Targul de Comert al Olteniei sau sa contactati organizatorii la office@targdecomertoltenia.ro. De asemenea puteti accesa si www.targdecomertoltenia.ro.