Domeniul construcțiilor poate fi plin de provocări dar și de oportunități. Iar pentru toți doritorii care vor să se dezvolte în aceast sector, evenimentul ,,Provocări și oportunități în construcții„ a fost ocazia perfectă să afle dedesubturile acestui domeniu în continuă evoluție.

Evenimentul cu numărul 56 Craiova Business Club a strâns aproape 300 de oameni unde s-a discutat despre problemele actuale din piața imobiliară, soluții și strategii pentru a face față provocărilor din această industrie în continuă schimbare.

Specialiști în domeniu au împărtășit oportunitățile actuale, abordând subiecte legate de noile tehnologii și inovații sau materiale de construcții durabile și ecologice.

Creatorul de Visuri, Răzvan Jianu, a fost prezent pentru a reprezenta Pion Media și a discuta despre subiecte interesante din domeniul marketingului.

Cum să creăm un brand și să-l facem cunoscut publicului. Despre asta este vorba în ansamblu. Însă pentru a atinge acest rezultat este nevoie de disciplină, de un plan bine construit și de oameni profesioniști în jurul tău.

În orice domeniu, marketingul și digitalizarea sunt foarte importante, iar aceste eveniment a fost ocazia perfectă pentru cei interesați să învețe, noteze și să pună în aplicare aceste noi informații.

Evenimentul ,,Provocări și oportunități în construcții„ a fost moderat de către Daniela Nicolae și Dana Enache.

Cosmin Răileanu a fost principalul speaker al evenimentului, iar în urma acestuia au fost mulți alți speakeri experimentați care au dat o parte din cunoștiițele lor pentru a aduce valoare evenimentului.

Dana Enache a prezentat partenerii acestui eveniment și a vorbit despre Primaserv.

Cosmin Răileanu a vorbit despre puterea comunității și a negocierii în grup în prima intervenție

Cristi Ștefănescu a discutat despre construcțiile viitorului dar și alte aspecte din domeniul construcțiilor.

Reprezentanții Imperia Imobiliare au spus în ce direcție continuă să se îndrepte investițiile în acest segment.

Andrei Dragota a făcut o scurtă prezentare despre efectul pandemiei dar și a războiului în privința construcțiilor în domeniul pieței imobiliare.

Apoi, Cosmin Răileanu a revenit și a discutat despre Mindset de Succes și despre afacerea Depozitul Virtual.

Marius Fota, reprezentantul ING, a discutat despre criza din imobiliare dar și viziunea băncii asupra acestor modificari.

Mihai Veliscu a discutat despre rolul unui designer în amenajarea unei locuințe.

Evenimentul a fost o oportunitate perfectă pentru a întâlni specialiști în doemneiul construcțiilor și nu numai, de aceea suntem foarte bucuroși pentru că am participat și am împărtășit know how-ul  din domeniul marketingului.