Pui pe Jar este mai mult decat o firma de catering, bucataria lor se bazeaza atat pe cerintele si preferintele clientilor cat si pe noi preparate. Prelucreaza carne de calitate superioara si legume proaspete aduse din Romania, pentru a ajuta economia locala si a pastra valorile in care cred.

Grija fata de selectionarea ingredientelor, vine din atentia acordata atat clientilor cat si personalului. Toti cei 24 de angajati, au experienta si pasiune pentru tot ce inseamna domeniul gastronomic. Lucreaza intens, adesea la temperaturi ridicate pentru a livra mancaruri delicioase.

Pui pe Jar inseamna ingrediente de cea mai buna calitate, produse livrate rapid si doua locatii in care suntem asteptati pentru a ne bucura de delicioasele lor preparate!

Ambele locatii sunt asezate strategic, una langa cealalta pentru ca servirea sa se desfasoare in conditii optime.

Noi am fost primiti la Smart Bistro, un local cochet si foarte primitor, unde am avut parte de tot felul de surprize culinare! Inclusiv clientii au fost intampinati cu faimoasele lor preparate, pregatite pentru mici degustari cat asteptau sa-si ridice produsele.

Echipa a fost foarte incantata sa fie fotografiata, este o bucurie sa vezi generatii diferite care lucreaza impreuna, au aceleasi valori si se bucura de aceleasi lucruri.

Momentele culminante au fost deschiderea sampaniei si taierea tortului. Ne-am bucurat cu totii, de la mic la mare, am cantat si le-am urat cat mai multe realizari. Am incercat sa surprindem si sa redam momentul emotionant intr-un scurt videoclip, o amintire de care ne vom bucura o viata!

Multumim Cofetaria Alis, pentru tortul delicios si racoritor, din ciocolata cu visine si nuca! Si multumim Smart Bistro pentru gazduire si pentru deliciile pregatite!