Astazi va povestim despre cei de la Recon Wood, a caror pasiune pentru lemn a dus la dezvoltarea unui business de succes. Recon Wood a reusit sa adune sub aceeasi umbrela toate atuurile si resursele de care dispune: personal bine pregatit in industria de prelucrare, amenajare si reconditionare a lemnului, materiale de cea mai buna calitate si dorinta de a deveni cei mai buni. Toate acestea au condus odata cu trecerea timpului la proiecte de succes cu care se mandresc.

Vezi https://www.reconwood.ro/

Din povestea Recon Wood facem si noi parte.

Impreuna am reusit sa cream un website de prezentare, modern, responsive, usor de accesat si bine organizat pentru utilizatorii care vor sa afle mai multe informatii despre serviciile oferite. De asemenea, printr-un site modern si atragator, acestia pot fi convertiti in viitori clienti.

Ce ne-am propus sa realizam prin acest website de prezentare?

• Un website de prezentare responsive
• Content relevant
• Design modern si atractiv
• Sectiuni intuitive
• GDPR compliant

Recon Wood este un business ce merita apreciat pentru initiativa rapida de adaptare si pentru interesul acordat imaginii online, mai ales acum in timpurile in care oamenii au tendinta de a renunta la marketing sau chiar la business.

De aceea, crearea unui website de prezentare este o investitie de care trebuie sa tii cont, atunci cand doresti imbunatatirea procesului de comunicare cu publicul-tinta.