Pe masura ce trece timpul, ne dam seama ca proiectele din domeniul medical pe care le avem in portofoliul nostru devin tot mai numeroase.

Iar aceasta este o veste buna, din mai multe puncte de vedere: pe de-o parte, faptul ca oamenii din sistemul medical inteleg cat de importanta este prezenta online si promovarea brandului, pe de alta parte, pacientii ajung, prin intermediul website-ului si al paginilor din Social Media, sa afle informatii importante despre serviciile medicale de care au nevoie si sa poata face programari online.

Printre acestea, ne amintim cu drag de colaborarea cu Centrul medical Sanocare, din Craiova, un proiect despre care dorim sa va povestim pe scurt.

Pentru cei care nu stiu deja, Sanocare este un centru medical cu doua clinici private de sanatate, dotate cu aparatura moderna la sandarde europene. Acestea cuprind noua specialitati medicale, interconectate si reprezentate de: cabinete de neurologie, psihiatrie, cardiologie, medicina interna, gastroenterologie, ginecologie, endocrinologie, dermato-venerologie, osteodensitometrie si urologie. La acestea, se adauga si servicii de osteodensitometrie.

Specialitati medicale website Sanocare

Ghidul nostru in realizarea acestui proiect a fost Ileana Neaca – Medic primar neurolog si managerul Centrului Sanocare, careia ii multumim pentru rabdare si profesionalism.

Astfel, am avut placerea de a vizita clinicile si de a intelege mai bine rolul fiecarui specialist. Sanocare lucreaza cu profesionalisti in domeniu, iar accentul este intotdeauna pus pe grija pentru sanatate si pacient.

Website-ul Sanocare Before & After

Scopul nostru a fost ca, prin intermediul acestui nou website, pacientii sa cunoasca mai bine specialitatile si beneficiile pe care le poate oferi Sanocare, impreuna cu aparatura de care dispun cabinetele.

Website-ul Sanocare inainte de a fi refacut de catre specialistii Pion Media

Website-ul Sanocare inainte de a fi refacut de catre specialistii Pion Media

De asemenea, o atentie sporita a fost acordata posibilitatii de a face programari online, prin intermediul unui formular intuitiv.

Pe langa specialitati si facilitati in realizarea programarilor, ne-am dorit sa subliniem importanta factorului uman, adica a echipei care se afla in spatele acestui concept.

Tocmai de aceea, fiecare medic este prezentat, impreuna cu o scurta descriere a experientei sale profesionale.

Iar daca vreti si voi sa aflati mai multe despre Sanocare, o puteti face accesand www.sanocare.ro.