Se spune că majoritatea oamenilor își amintesc 10% din ceea ce aud, 20% din ce citesc și 80% din ceea ce văd. De aceea, pentru un brand, o ședință foto business ajută la creșterea awareness-ului și poate încuraja vânzările.

Pentru brandul Lucalex am realizat serviciul de ședință foto business, cu ajutorul căruia am desfășurat activitatea de creare site web și promovare pe social media.

Lucalex este profesionistul atunci când vine vorba de lemn. Compania pune la dispoziție materiale de construcții din lemn de calitate superioară, cherestea, dulapi, grinzi și șipci. Fie că ești persoană fizică sau o societate, dacă activezi în domeniul comerțului cu material lemnos și materiale de construcții, poți solicita serviciile Lucalex.

Cu ajutorul fotografiilor comerciale de calitate, rezultate în urma ședinței foto am conturat pentru brandul Lucalex o imagine profesională, atât online cât și offline.

De asemenea, acestea faciliteaza utilizarea în afișarea branadului în materiale precum broșuri, cataloage, reviste, site, blog sau social media. În general pentru orice activitate care necesită conturarea brandului și punerea în evidență a produselor și serviciilor.

A rezultat o ședință foto profesională în care am reușit să surprindem emoția și atmosfera relaxată dar totuși profesională a întregii echipe.

Minutul de interes

Poate ai văzut sau ai auzit diverși oameni care pun preț pe ședința foto business și nu ai înțeles exact importanța acesteia. De aceea, în minutul următor îți vom spune ce este și de ce este important să faci o ședință foto pentru business-ul tău.

Fotografiile reușesc mult mai ușor să atragă atenția, să spună povești și în consecință să stârnească emoții.

După ce am înțeles nevoia de fotografii de calitate, este important să știm și câte tipuri de fotografii sunt:

  • Fotografia de produs. O fotografie bine realizată, scoate produsul în evidență, și arată toate detaliile precum textura, culoarea. Toate aceste detalii sunt importante pentru clienți și au un rol de cele mai multe ori decisiv înainte de achiziționare.
  • Fotografia de concept. După cum spune și numele, aceste tipuri de fotografii sunt gândite în corelație cu scopul produsului și cu valorile brandului pentru a le evidenția. Sunt indicate pentru a fi folosite pentru reclame Adwords, Facebook, Instagram, cover rețele sociale, landing-page-uri, articole blog sau postări normale pe social media.
  • Fotografia de lifestyle este mai mult decât o simplă imagine, ea are rolul de a spune povești într-un mod cât mai natural. Te ajută să vinzi emoții nu doar produse sau servicii.

Lumini, unghiuri, stare, DA! sunt multe detalii și multe lucruri de luat în considerare atunci când faci o ședință foto business.

Echipa Lucalex a avut parte de o ședință foto profesională prin care se pot vedea serviciile, produsele și cel mai important zâmbetele angajaților și pasiunea pentru a construi o experiență de neuitat clienților.

Dacă și tu ai nevoie de o ședință foto pentru a contura o imagine mai bună a brandului tău în mediul online, contactează-ne acum!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de o ședință foto business sau o ședință video corporate?

Urmărește-ne pe social media:

🌐 Facebook:https://www.facebook.com/PionMedia/

🌐 LinkedIn:https://ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐 Instagram:https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL