Haine, genti si accesorii – toate intr-un singur loc. Intr-un magazin online care isi propune sa aplice principiile unui shop modern a carui preocupare principala este orientarea catre clienti si transformarea experientei de shopping intr-una cu adevarat placuta. Insa, lista de surprize pe care Shopzilis le pregateste nu se opreste aici.

Shopzilis reprezinta un concept nou de magazin online, care a avut lansarea saptamana asta. Inarmati cu mult vibe pozitiv si o energie de-a dreptul molipsitoare, tinerii care au pus bazele acestui magazin au pornit de la ideea de a oferi clientilor lor o experienta de cumparare cat mai placuta.

Acest lucru inseamna ca ori de cate ori cineva va efectua o comanda, cei doi tineri se vor asigura ca persoanele respective vor primi exact ce au comandat. Iar daca cumparatorul doreste, hainele pot fi masurate fara niciun fel de probleme.

In felul acesta, sunt evitate situatiile neplacute in care cineva primeste un colet in care produsele nu corespund imaginilor sau marimilor folosite in descrierile din magazinul online.

„Totul a inceput de la experienta noastra in ceea ce priveste shoppingul online. Nu am avut parte intotdeauna de o experienta placuta, fapt care ne-a facut sa fim dezamagiti de cumparaturile online. Am primit fie ceva care nu arata exact ca in imagine, fie ceva care nu corespundea marimii pentru care am optat. Si tocmai de aceea, prin conceptul Shopzilis, noi vrem sa aducem o schimbare”, a spus Alexandru.

In ceea ce priveste colaborarea Pion Media – Shopzilis, putem spune ca aceasta a debutat prin crearea identitatii de brand si a continuat apoi cu realizarea magazinului online.

Impreuna am pus bazele unui concept nou, pornind de la o idee frumoasa a unor tineri entuziasti, dar in acelasi timp foarte seriosi in ceea ce priveste business-ul lor.

Si asa cum v-am obisnuit deja, dupa orice proiect de succes, ne place sa sarbatorim. Si nu oricum, ci cu sedinte foto, tort, sampanie si multa voie buna.

Tort inaugurare Shopzilis

Tort inaugurare Shopzilis

Practic, este ocazia in care lasam jos barierele de business si cautam sa interactionam cu oamenii din spatele brandului.

Multumiri speciale celor care ne-au ales sa facem parte din acest proiect: Alexandru si Anda Costache si cofetariei Sweet Escape pentru tortul delicios.