Probabil v-ati obisnuit deja cu articolele noastre in care va povestim ce am mai facut, pe unde am mai fost si ce proiecte am mai avut. Iar de data aceasta, o sa ne oprim un pic asupra unei colaborari pe care o putem defini cel mai simplu ca fiind smart. Am avut placerea de a lucra la proiectul Smart Pub, alaturi de o echipa de profesionisti, dedicati evenimentelor importante si frumoase din viata omului modern: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate si aniversari de tot felul.

Oamenii din spatele conceptului Smart Pub

Departe de vacarmul orasului, la doar cateva minute de mers cu masina de Craiova, se afla un loc care pe noi ne-a cucerit de cand am auzit de existenta sa: Smart Pub, o locatie pentru evenimente speciale. Farmecul locului este dat de lacul Preajba si al sau ponton, alaturi de un decor eclectic, cu accente scandinave care se impleteste perfect cu motivele rustice.

Insa, pentru a avea parte de un proiect de succes este nevoie de oameni dedicati meseriei lor.

Stiti voi, genul de oameni care se trezesc dimineata pentru a face lucruri interesante, chiar daca sunt marunte.

Iar astfel de oameni sunt Adnana, Cristi, Cecilia, Daniel si Gabriel, care coordoneaza echipe de oameni a caror misiune este de a transforma orice petrecere intr-una de neuitat.

Cu pricepere, dedicare si pasiune, ei reusesc sa puna cap la cap scenariul unui eveniment perfect.

Gabriel Chitulescu este responsabil cu mancarea servita la eveniment si are grija ca totul sa decurga conform planului. Cu indemanarea unui adevarat chef, Gabriel da mereu dovada de disciplina indiferent ca este vorba de prepararea unor retete mai simple sau mai sofisticate.

Cecilia Dascalu este cea care indulceste lucrurile, fiind catalogata de restul echipei drept o perfectionista. Si nici nu are cum sa fie altfel, pentru ca in subordinea sa de chef patiser se afla un laborator complex de torturi si prajituri.

Adnana Tanasoiu si Cristi Deju aduc acel vibe pozitiv care determina succesul in organizarea petrecerii perfecte. Cu energia lor molipsitoare, zambete si pasiunea pentru domeniul complex al organizarii de evenimente, Adnana spune ca fiecare zi aduce noi provocari. Insa, experienta acumulata in timp a ajutat-o sa le faca fata cu brio.

Si toate astea nu ar fi posibile fara ordinea si disciplina impusa de Daniel Alexandru, managerul de evenimente care s-a remarcat prin standardele inalte conturate in cadrul fiecarui proces de organizare.

Stand de vorba cu acestia oameni, ne-am dat seama cat de multa munca se ascunde in spatele unui eveniment. Iar pentru ca totul sa mearga ca pe roate, este intotdeauna nevoie de mobilizarea fortelor unei echipe de profesionisti.

Vrem sa multumim intregii echipe pentru primirea pe care ne-au oferit-o.

Dincolo de faptul ca ne-am simtit excelent in compania lor, trebuie sa marturisim ca am avut parte de unul dintre cele mai delicioase torturi pe care le-am incercat vreodata. Mai intai ne-a cucerit prin aspect, apoi ne-a incantat papilele gustative.

Iar daca vreti sa aflati mai multe despre conceptul Smart Pub, va invitam sa le vizitati website-ul: https://www.smartpub.ro/.