In ultima vreme, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa colaboreze cu un designer de eveniment pentru a se asigura ca totul va decurge perfect in ziua petrecerii, indiferent daca este vorba despre o nunta, o aniversare sau un botez. Iar de curand am avut ocazia sa colaboram cu un nume celebru din industria event designului din Oltenia: Star Events.

Insa, inainte de a afla mai multe despre colaborarea noastre cu Star Events, aflam cate ceva din povestea Valentinei Pandia, fondatoarea acestui concept atat de frumos.

Interactiunea cu Valentina ne-a facut sa ne dam seama ca este o persoana atenta la detalii, perfectionista si minutioasa. Iar cand ne-am ocupat de realizarea logoului Star Events ne-am lasat ghidati de indrumarile sale.

Fondatoarea Star Events este genul de persoana hotarata, care stie ce vrea si care se asigura ca totul va decurge conform planului sau. Astfel, inca de la inceput, ne-a oferit indicii clare despre modul in care i-ar placea sa arate logoul sau.

Si desi, de regula, Valentina este cea care indeplineste visuri, de aceasta data noi am reusit sa o ajutam sa-si vada visul devenit realitate, prin realizarea unui logo modern si atractiv, dar si a altor materiale de branding reprezentative.

Star Events, un concept magic

Star Events, un concept magic

Pe de alta parte, desi lucram cu oameni din domeniul business, cand vine vorba de branding si grafica,  emotiile sunt cele care dau tonul. Iar acest lucru ni l-a demonstrat Valentina, care a spus ca atunci cand a ales logoul a simtit o explozie de stele, atat in suflet, cat si in stomac.

Si apropo de stele, stiti cum a fost ales brandname-ul Star Events?

Totul a inceput in copilarie, in vremurile in care fondatoarea obisnuia sa isi imagineze o bolta instelata pentru a putea sa adoarma mai usor. Pornind de la un simplu truc, dar si de la dorinta de a oferi o experienta magica celor care aleg un designer de evenimente, a rezultat un concept interesant, in care totul tinde catre perfectiune. Si ce simbol grafic poate fi mai reprezentativ pentru acesta daca nu o bagheta magica?

Cam acesta ar fi, pe scurt, inceputul povestii. Si marturisim ca ne face o deosebita placere sa colaboram cu tine, Valentina.

Sa fii mereu aceeasi persoana iubitoare de frumos, arta, emotii si evenimente cu stil!