Cel mai mare eveniment din Oltenia in domeniul comertului, Targul de Comert al Olteniei, va avea loc in perioada 5 – 7 octombrie la Craiova. Acesta se afla la cea de-a treia editie si este dedicat comertului de consum larg si serviciilor. Marele eveniment este gazduit de Centrul Multifunctional. Acolo va asteapta expozanti din diverse domenii, incepand de la amenajari interioare si exterioare, constructii, industria de imbracaminte si incaltaminte, pana la lifestyle, medicina si office. Targul de comert al Olteniei este sustinut de Pion Media, ca in fiecare an.

Printr-un eveniment de o asemenea anvergura se doreste dezvoltarea regiunii Olteniei. Astfel, sunt puse in valoare activitati comerciale desfasurate de companii sau firme care se ocupa cu diverse activitati. Expozantii au oportunitatea de a-si pune in valoare tehnologiile, produsele si proiectele de dezvoltare. Si participantii se aleg cu ceva. Acestia vor fi la curent cu investitiile din domeniul care ii intereseaza, vor participa la degustari si se vor informa cu privire la piata actuala a muncii.

Pentru vizitatorii specialisti vor fi organizate si conferinte sau seminarii precum si demonstratii. In perioasa desfasurarii evenimentului, companiile care participa ca expozanti la targ vor expune si oferte promotionale, premii si vouchere de reduceri. Pentru a trezi si mai mult interesul vizitatorilor, vor fi organizate si prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Aici veti putea gusta mancaruri traditionale, precum produse traditonale, bio, dulceturi 100% naturale facute dupa retete romanesti vechi (RoseStory), sucuri naturale (Casa Ethos), produse 100% din carne de vita fara conservanti, miere de Romanati (beemag.ro), produse din lavanda ecologica (Cosul Cu Lavanda) si dulciuri de casa traditionale.

La Targul de comert al Olteniei participantii se vor intalni cu exponzanti, precum: Piatra Naturala, Basicra PROD SERV, Todome FERO, BILKA, CAD WORKS INTERNATIONAL NEFATEC, PPD DISTRIBUTORS ROMANIA, DolceDormire.ro, CRIS OPTIC si multi altii.

Nu va lipsi nici bursa locurilor de munca de la acest eveniment.

In concluzie, va asteapta numai noutati si surprize! Ne vedem acolo!