Peste 70 de expozanti, cateva mii de vizitatori, tombole, degustari, demonstratii de tot felul, muzica, dans si voie buna. Cam asa s-ar putea sumariza cea de-a doua editie a Targului de Turism al Olteniei, o editie care a avut un succes mult mai mare decat precedenta.

De data aceasta au participat si reprezentanti din zona horeca, iar valoarea pe care acestia au adus-o evenimetului a fost vizibil laudabila. Am stat de vorba cu mai multi expozanti si am ramas placut surprinsi sa auzim parerile satisfacute ale acestora.

Agentiile de turism prezente la eveniment ne-au spus unde mergem in vacanta vara aceasta. Ofertele lor ispititoare au atras cu sine si vanzari pe masura. Tropical Tour se declara multumiti de participarea la eveniment si ne-au marturisit ca totul a decurs foarte bine si au avut vanzari destul de bune.

De departe cel mai revigorant stand a fost cel de la Forest Retreat & Spa, un  centrul spa si wellness, intins pe o suprafata de 2500 mp situat in comuna Maciuca din judetul Valcea. Desi este pe piata de doar un an, calitatea si diversitatea serviciilor imbinate cu elementele naturii care se regasesc atat in designul interior al spa-ului (lemn, piatra naturala, pereti verzi vii) cat si in meniul de terapii bazat in exclusivitate pe ingrediente naturale si produse fitoterapeutice l-au transformat intr-un nume rasunator pe piata din Romania. Le-am promis ca le facem o vizita, speram sa se intample cat de curand.

Reprezentatii Vilicotel – VilicoRest s-au declarat mai mult decat multumiti de participarea expozantilor din domeniul horeca, insa au marturisit ca si-ar fi dorit sa fie mai bine reprezentanta zona aceasta. Aceeasi parere au avut-o si reprezentantii Hotel Turist care s-au mirat ca nu au fost mai multi reprezentati din zona Olteniei.

Unii expozanti au venit tocmai din Maramures pentru a-si prezenta oferta. Intrebat de ce atat de departe, reprezentantul Turist Suior Maramures ne-a spus ca de revelion 90% dintre oaspetii lui au fost din Oltenia asa ca pentru el este foarte profitabil sa vina la un astfel de eveniment.

Am mai fi stat la povesti, caci vai ce ne mai plac povestile, dar specatcolele si muzica live ne-au cam distrat. Felicitari organizatorilor, felicitari si expozantilor si vizitatorilor si ne vedem la editia urmatoare!