Astazi va prezentam detaliile unei colaborari… de fier. Todome Fero – Pion Media.

Iar rezultatul acestui parteneriat a fost website-ul Todome pe care va invitam sa-l accesati ori de cate ori aveti nevoie de porti din fier forjat, stalpi metalici, usi, panouri de gard sau accesorii.

Cu o experienta de peste 10 ani in industria prelucrarii fierului forjat, Todome este genul de producator care a inteles necesitatile clientilor din zona Olteniei.

Astfel, pe langa proiectele industriale de amploare, fiecare persoana care alege serviciile acestui producator se bucura de seriozitate si respect, avand posibilitatea de a intra in posesia unor produse de calitate superioara.

Dincolo de asta, este vorba si de rezistenta.

Elementele sunt proiectate sa reziste vreme indelungata, oferind protectie, dar si un design atractiv celor care aleg sa le comande.

Echipa Todome ne-a suprins placut prin deschiderea catre mediul online. Astfel, impreuna am reusit sa punem bazele unui website care poate servi drept magazin pentru cei care vor sa comande produse de calitate, executate cu precizie.

Todome Fero in mediul online

Todome Fero in mediul online

Prin intermediul website-ului, comunicarea cu clientii este considerabil imbunatatita. Acestia au libertatea de a cerceta cu atentie modelele prezentate si de a plasa simplu si rapid o comanda. Iar daca au nelamuriri, ei pot adresa o intrebare prin intermediul formularului din sectiunea de contact.

Vorbim in acelasi timp si despre transparenta. Produsele Todome sunt afisate intr-o brosura de prezentare, viitorii clienti avand libertatea de a afla informatii folositoare despre acestea. Preturile sunt afisate online, iar pentru executarea modelelor la comanda este recomandata apelarea la formularul de contact.

Si daca tot vorbim de lucruri care ne surprind placut, putem spune ca Todome Fero are in portofoliul propriu o serie de lucrari de amploare. Printre acestea se numara Stadionul „Ion Oblemenco” si „Parcul Nicolae Romanescu”, doua constructii emblematice pentru orasul Craiova.

Acestea fiind zise, ne dorim ca prin acest articol sa transmitem succes echipei Todome. Totodata, vrem sa evidentiem faptul ca in mediul online este loc pentru toata lumea.  Asa ca indiferent de profil, orice afacere trebuie sa aiba cel putin un website calitativ care sa o ajute sa se impuna printre competitori.

Multumim Todome pentru increderea acordata. Povestea merge mai departe!