De data aceasta am colaborat cu Top Mod, o companie ce are ca obiect de activitate inchirierea de masini si care pune la dispozitia clientilor sai o diversitate de modele. Astfel, daca vrei sa pleci intr-o excursie, dar nu ai o masina pe care sa te bazezi, Top Mod nu te lasa sa renunti la ideea de a calatori si te ajuta sa ai parte de experiente de neuitat.

Experienta, seriozitatea, profesionalismul si implicarea de care dau dovada sunt atribute care ne-au convins sa devenim parte a acestui proiect.

Astfel, am contribuit la crearea temeliei unei noi imagini a companiei, iar colaborarea s-a dovedit a fi una placuta si fructuoasa, din care, ca de fiecare data, am avut de invatat. Pentru a fi mai usor de recunoscut de clienti, am creat o identitate vizuala, pornind de la un logo expresiv, care sa reflecte intreaga activitate a celor de a Top Mod.

Culoarea pe care am ales-o, verdele, este considerata un simbol al prosperitatii si al vitezei. Deschiderea spre nou si optimismul sunt alte doua atribute subliniate de aceasta culoare. Literele drepte transmit ideea de seriozitate, incredere, dar si profesionalism, calitati pe care se bazeaza acest business.

Elementul grafic folosit este o masina cu doua usi. Alegerea masinii nu este intamplatoare. Aceasta simbolizeaza confortul si rapiditatea de deplasare dintr-un loc in altul, principalele avantaje pe care automobilele le confera celor care aleg sa le inchirieze.

Pentru a completa identitatea vizuala, am realizat si alte materiale de branding, menite sa informeze si sa intareasca in mintea potentialilor clienti denumirea companiei si categoriile de servicii pe care le ofera acestora.

Povestea Top Mod & Pion Media merge mai departe! Va tinem la curent cu noutatile privind colaborarea noastra! Nu uitati sa ne urmariti pe blog si pe pagina de Facebook!

Multumim Top Mod pentru incredere!