Pentru ca ne-am obisnuit ca de fiecare data sa impartasim cu voi proiectele si noutatile din domeniu, de data aceasta va prezentam un proiect si mai interesant, si anume, website de prezentare Recon.

Cu o experienta de peste 25 de ani si o gama vasta de activitati si servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, Recon este una dintre cele mai mari firme de constructii din judetul Dolj si lider de piata in acest domeniu in zona noastra.

Compania Recon este recunoscuta pentru unele dintre cele mai moderne constructii din Craiova, contribuind, astfel la frumoasa dezvoltare a orasului. Insa, povestea sa nu se opreste aici.

Tinand cont de vremurile pe care le experimentam si traim intens din cauza pandemiei, este foarte important ca orice business sa aiba o comunicare eficienta cu clientii sai in mediul online, sa cladeasca incredere si credibilitate. Astfel, Recon a ales sa aplice acest principiu si sa isi consolideze imaginea online printr-un website de prezentare personalizat.

Website-ul Recon

Echipa Recon ne-a suprins placut prin deschiderea catre mediul online.

Scopul noului website este acela de oferi acces la informatie si totodata la portofoliul Recon pentru o exemplificare cat mai buna a tipologiei de lucrari ce pot fi realizate.

Ce am creat:

  • Sectiuni intuitive
  • Design modern si atractiv
  • Content relevant
  • Design responsive

Si daca tot vorbim de lucruri care ne surprind placut, putem spune ca Recon are in portofoliul propriu o serie de lucrari de amploare. Printre acestea se numara Centrul Istoric al Municipiului Craiova, Centrul Comercial Mercur, sediul Agentiei Dolj a Bancii Nationale a Romaniei, Centrul Multifunctional Craiova, Muzeul Olteniei Craiova, Sala Polivalenta si alte constructii emblematice pentru orasul Craiova.

Le poti vizualiza si tu accesand http://www.reconsa.ro/