Weekendul trecut a avut loc cea de-a VIII-a editie a Targului de nunti Wedding Fever Craiova. Desfasurandu-se la Centrul Multifunctional din Craiova, evenimentul a reunit zeci de furnizori de servicii si produse din domeniul organizarii de evenimente. De la rochii de mireasa, flori, invitatii, marturii sau pantofi, pana la fotografi, videografi, DJ, restaurante sau organizatori de evenimente, timp de trei zile fiecare expozant si-a etalat cele mai bune oferte cu care intampina viitorii miri. Oferta a fost mare, produse din care sa alegi au fost din belsug.

Am dat si noi o fuga pentru a vedea cum se prezinta furnizorii din industrie si mai ales ce spun trenduri de anul acesta. Ne-au surprins placut cateva branduri care au adus inovatie si un plus de rafinament fata de anul trecut. Cand am ajuns noi, era forfota mare. Vizitatorii degustau prajituri sau testau bauturi pentru nunta, muzica rasuna placut dand o nota in plus de energie, iar la final am plecat incarcati cu energie pozitiva. Una peste alta, se anunta un an spectaculos si cu siguranta multe cupluri au batut deja palma pentru cateva dintre aspectele care trebuie acoperite cand organizezi un eveniment.

Si ca tot vorbim de organizare, am apreciat modul ingenios in care a fost alcatuit programul evenimentului. Expozitia a inclus evenimente interactive, show-uri demonstrative de beauty, mini-spectacole de dans,  micro-recitaluri de muzica clasica, muzica live, spectacole de sunet si lumini, momente de magie si o  tombola cu premii. Fachirii, mimii sau statuile vii au animat atmosfera si i-au incantat pe vizitatori.

Frumos la targ! Mai mergem!

P.S.: Multumim Florin Stefan pentru magia surprinsa in fotografii!
Foto ©Florin Stefan Fotograf