Profesionalism, experienta, si nu in cele din urma, pasiune. Atribute importante ce definesc echipa clinicii de stomatologie WhiteKiss. O clinica cu 10 ani de experienta si peste 6000 de pacienti fericiti.

,,Pentru zambete indraznete si luminoase” este motto-ul ce ghideaza echipa WhiteKiss de fiecare data cand un pacient intra pe usa cabinetului. Un domeniu frumos, dar care vine cu provocari zilnice.

Aparatura si accesoriile clinicii sunt moderne si de calitate, lucru care permite realizarea unor lucrari complexe, folosind tehnologie de ultima generatie, astfel incat fiecare pacient sa se bucure de cele mai bune servicii.

Tort celebrare WhiteKiss

Tort celebrare WhiteKiss

Pornind de la principiile conform carora un zambet sanatos este un zambet frumos, echipa munceste zi de zi, iar rezultatele sunt pe masura efortului depus.

O parte din echipa WhiteKiss

O parte din echipa WhiteKiss

Colaborarea Pion Media & WhiteKiss a fost una bazata pe comunicare si implicare, fapt datorat celor care au depus suflet in acest proiect de succes, carora le multumim. Am participat la celebrarea brandului WhiteKiss alaturi de oameni frumosi, lucru ce ne-a facut si pe noi sa zambim din toata inima. Chiar daca sunt foarte ocupati, ne-a surprins placut sa ii avem langa noi pe creatorii brandului WhiteKiss la ceas de sarbatoare. Au lasat pentru o clipa halatele la o parte si s-au bucurat alaturi de noi de o felie de tort cu ciocolata si o cupa de sampanie.

Ciocnind o cupa de sampanie Anca Diaconu & Cezar-Tiberiu Diaconu, Gheorghita Lelia-Mihaela & Gheorghita Mircea, Vladu Elena si Razvan Jianu

Ciocnind o cupa de sampanie Anca Diaconu & Cezar-Tiberiu Diaconu, Gheorghita Lelia-Mihaela & Gheorghita Mircea, Vladu Elena si Razvan Jianu

Nu in cele din urma, am avut de invatat multe lucruri de la o echipa de oameni minunati, unul dintre acestea fiind chiar secretul reusitei lor, ,,administrarea unei doze de pasiune zilnica”.

Cu cat implicarea este mai mare, cu atat descoperi lucruri mai interesante. Mai ales intr-un astfel de domeniu. Am intalnit oameni care muncesc zi de zi pentru a reda zambetul pe chipul altor oameni. Nu este usor. Este nevoie de multa pasiune si dedicare. Insa, toate acestea se regasesc la membrii echipei WhiteKiss.

Multumim tuturor celor care fac parte acest proiect:

Diaconu Cezar Tiberiu & Diaconu Anca, Gheorghita Mircea & Gheorghita Lelia-Mihaela, creatorii brandului WhiteKiss pentru increderea oferita;

Vladu Elena & Blagu Andreea, pentru faptul ca au pus lucrurile in miscare, implicandu-se in realizarea acestui proiect;

Multumiri speciale tuturor membrilor WhiteKiss, doctori, asistente si colegi din front office pentru ca sunt mereu acolo pentru cei care le trec pragul si ne pare rau ca nu au fost alaturi de noi: Lucia Baharnicean, Selisteanu Daniela , Caprioara OanaClincea AndreeaBrotac AndreeaTicleanu DanaGelemanca Oana, Spataru RalucaVoinea MonicaDraganeanu MihaelaDragan CristinaBadea CristinaCardel Claudia.

Fotografului Boldir Victor Catalin pentru materialul foto si Cofetariei Sweet Escape pentru tortul delicios.