Întotdeauna punem accentul pe seriozitate și profesionalism. Colaborarea despre care vom discuta în continuare este una ce a pus bazele unei dezvoltări eficiente a brandului Mili Decor.

Pentru acest brand am realizat serviciul de creare logo, datorită căruia am reușit să îmbunătățim identitatea vizuală a acestuia și nu numai.

Mili Decor reprezintă alegerea principală a numeroase persoane când vine vorba de cadouri deosebite și obiecte decorative. Aceștia oferă produse impresionante, la prețuri accesibile, fiind o valoare pe care se pune accentul în dezvoltarea afacerii.

Crearea unui logo personalizat a contribuit la transmiterea mesajului brandului către consumatori. Procesul de creare logo a implicat atât discuția și transmiterea ideilor clientului în ceea ce privește realizarea unui nou logo, cât și analiza pieței. Prin intermediul analizei realizate, am hotărât faptul că Mili Decor necesită un nou logo personalizat.

Iată câteva motive pentru care am stabilit că este necesară crearea unui logo nou:

  • Schimbările apărute în piață au impus modificări;
  • Logo-ul necesita simplificare, cel vechi nereușind să fie întotdeauna înțeles;
  • Logo-ul vechi nu transmitea mesajul brandului în totalitate.

În procesul de creare al logo-ului Mili Decor, designerii noștri au realizat patru variante, fiecare dintre acestea simbolizând eleganță și feminitate, idei apropiate atât de decor, cât și de cadouri pentru o persoană dragă.

CREARE-LOOG-MILI-DECOR-LOGO-PERSONALIZAT

Paleta de culori aleasă este una distinsă, deoarece s-a urmărit menținerea unui logo personalizat ușor de reținut și de identificat în piață. S-au ales culorile auriu și verde, acestea reprezentând opulență și tandrețe, în același timp, contribuind la ideea de feminitate. Fiecare dintre cele patru variante realizate au urmărit transmiterea unei perspective asupra activității brandului, prima și cea de-a treia făcând trimitere la o cutie de cadou, astfel subliniind principala categorie de obiecte comercializate de brand. Varianta a doua și a patra au căutat o formă feminină, apropiată de ideea de decor.

Ultima variantă, cea finală, simbolizează o decorațiune cu o grafică florală ce evidențiază partea elegantă a obiectelor decorative.

CREARE-LOGO-MILI-DECOR-LOGO-PERSONALIZAT0

Astfel, brandul Mili Decor beneficiază de:

  • Un logo personalizat, care se pliază pe viziunea brandului;
  • Un logo memorabil, deoarece este reținut cu ușurință de publicul țintă;
  • Un logo unic, fiind bazat pe povestea, mesajul și activitatea brandului;
  • Logo în format vectorial, pentru a fi utilizat în diverse materiale de branding;
  • Un logo ce are un puternic impact vizual.

Procesul de evoluție și îmbunătățire al Mili Decor a continuat prin:

Serviciul de creare logo ajută un brand să își transmită mesajul într-un mod simplu, iar logo-ul realizat îndeplinește atât dorințele clientului, cât și dorințele pieței.

Le mulțumim partenerilor noștri pentru încrederea acordată și putem spune că procesul de evoluție al Mili Decor este în plină desfășurare.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ești în căutarea unui logo nou pentru brandul tău? Accesează https://www.pionmedia.ro/creare-logo-personalizat/.

Sau poate ai nevoie de servicii de branding & identitate vizuală? Accesează https://www.pionmedia.ro/branding-identitate-vizuala/.

Urmărește-ne pe social media:
🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/
🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia
🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091⁣⁣⁣ 📧 contact@pionmedia.ro⁣⁣⁣

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL