Suntem bucuroși să vă povestim despre o nouă colaborare importantă pentru noi. Este vorba despre brandul Amylia, pentru care am realizat serviciul de creare logo, în urma căruia am pus bazele unui nou început pentru partenerul nostru.

Amylia este unul dintre brandurile care aduce în piață parfumuri de lux, la prețuri accesibile, acestea fiind create din ingrediente naturale, bine cunoscute și foarte apreciate de consumatori.

Așadar, am decis ca intrarea pe piață a acestuia să fie una notabila, prin crearea unui logo personalizat, care să transmită cu exactitate mesajul brandului. Procesul de creare logo a implicat discuția cu clientul, în care am aflat principalele idei pe care să ne bazăm, dar și realizarea unei analize de piață, prin care am studiat concurenții și am descoperit elementele ce determină consumatorii să aleagă produsele oferite.

Câteva motive pentru care am luat decizia de a crea un logo:

  • Mesajul brandului nu putea fi transmis în piață;
  • Produsele brandului nu puteau fi identificate ușor în piață;
  • Brandul nu putea fi diferențiat de concurență.

În procesul de creare al logo-ului Amylia, designerii noștri au realizat o combinație grafică, având un puternic accent feminin. În variantele prezentate, au fost folosite elemente florale, reprezentând principalul element în crearea parfumurilor de lux. Ne-am dorit să transmitem eleganță și delicatețe. Paleta de culori aleasă este una „simplă”, pentru a facilita identificarea logoului și a brandului în piață, în aceasta regăsindu-se cu preponderență culoarea auriu. Varianta finală, aleasă, se concentrează asupra elementelor definitorii pentru parfumurile create, definitorii universului feminin, dar și universului parfumurilor.

Astfel, brandul Amylia beneficiază de un logo:

  • Personalizat – care să se plieze pe viziunea brandului.
  • Memorabil – astfel încât să fie reținut cu ușurință de către publicul țintă.
  • Profesionist – care să se alinieze standardelor internaționale în design.
  • Unic – bazat pe povestea și mesajul brandului, astfel încât să fie ușor de recunoscut în piață și să diferențieze compania de competitori.
  • Cu impact vizual – astfel încât logoul să nu treacă neobservat.

 

Procesul de evoluție și îmbunatățire al brandului va continua prin:

Pentru a ajuta compania să își facă resimțită prezența în piață, un logo personalizat, care să îndeplinească dorințele clientului, dar și ale pieței actuale, a fost imperios. Putem spune că viitorul sună bine, în continuare susținând și lucrând la dezvoltarea eficientă a brandului Amylia pentru a-i oferi oportunitățile de care are nevoie pentru a deveni un brand de renume.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ești în căutarea unui logo nou pentru brandul tău? Accesează https://www.pionmedia.ro/creare-logo-personalizat/.

Sau poate ai nevoie de servicii de branding & identitate vizuală? Accesează https://www.pionmedia.ro/branding-identitate-vizuala/.

Urmărește-ne pe social media:
🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/ 
🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia
🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091⁣⁣⁣ 📧 contact@pionmedia.ro⁣⁣⁣

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL