Colaborările de succes pleacă de la ideile mărețe și oameni de încredere. De data aceasta, ne face plăcere să vă prezentăm un nou proiect, alături de echipa Nibaco, pentru care am realizat serviciul de creare site web.

Nibaco este o companie ce pune siguranța pe primul loc, având o echipă dinamică de ingineri ce au reușit să ducă mai departe, de mai bine de 14 ani, acest principiu prin intermediul proiectelor de succes.

În piață, deținerea unui site web de prezentare este imperioasă, ajutând compania să descopere noi oportunități și să își dezvolte aria de activitate, cât și clienții să accese informații de calitate cu ușurință.

Iată câteva motive pentru care am decis să realizăm un nou site web pentru Nibaco:

  • Interfața vechiului site web nu era user friendly, acest lucru făcând vizitatorul să părăsească rapid website-ul;
  • Site-ul web avea probleme de conținut, și anume informații neactualizate sau informații ce nu accentuau corespunzător activitatea companiei;
  • Structura website-ului vechi era una ce nu respecta standardele internaționale.

Realizarea site-ului web a implicat, printre altele:

  • Stabilirea unui design personalizat, astfel încât interfața website-ului să se potrivească atât cu cerințele clientului, cât și cu personalitatea brandului, având astfel pagini interactive, în care se regăsesc atât culoarea principală din cele reprezentative brandului, cât și culori suplimentare, astfel păstrând o paletă de culori simplă și elegantă;
  • Optimizarea pentru mobil, un site web responsive fiind un must-have în 2022;
  • Servicii copywriting, prin intermediul cărora conținutul final a fost cel dorit de client, respectând întru totul cerințele și informațiile exacte ale companiei.

SITE-WEB-DE-PREZENTARE-PION-MEDIA-

Astfel, Nibaco beneficiază acum de un site web de prezentare la standarde internaționale, cu o interfață user friendly, ce are un design modern și ușor de utilizat.

Procesul de îmbunătățire a activității brandului va continua prin promovare social media & realizare campanii PPC.

SITE-WEB-DE-PREZENTARE-PION-MEDIA-SITE-WEB-RESPONSIVE-1

Începutul acestei colaborări a fost unul plin de informații de calitate, atât pentru noi, cât și pentru partenerul nostru, iar crearea unui site web de prezentare s-a dovedit a fi varianta potrivită pentru a evidenția activitatea impresionantă pe care compania Nibaco o realizează.

În final, dorim să le mulțumim pentru frumosul parteneriat!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de un site web de prezentare? Crearea unui magazin online? Sau pur și simplu ai nevoie de servicii de administrare și mentenanță pentru website-ul tău?

Urmărește-ne pe social media:
🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/
🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia  
🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091⁣⁣⁣ 📧 contact@pionmedia.ro⁣⁣⁣

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL