Promovarea pe social media și copywriting-ul sunt metoda perfectă prin care poți rezolva problemele consumatorilor. Prin content marketing de calitate devii și o sursă credibilă de informare. De aceea, în content marketing se pune accentul foarte mult pe copywritingul  documentat și calitativ.

Încă din anul 2022, de când colaborăm cu Lucalex, am avut discuții deschise despre importanța promovării pe social media.

Lucalex este distribuitor de materiale de construcții din lemn de calitate superioară, cherestea, dulapuri, grinzi și șipci.

În urma unei analize realizate, am clădit o strategie de prezență în online prin care partenerul nostru să apară atunci când posibilii clienți caută materiale de lemn.

Lucalex beneficiază de:

– Activitate pe social-media cu obiective clare, cu scopul conturării unei imagini în mediul online;

– Content calitativ;

– Copywriting specializat;

– Grafică specifică, datorită căreia imaginea brandului este scoasă în evidență;

– Conținut unic, atât pe rețelele sociale cât și pe blog;

– Copywriting SEO prin intermediul căruia fiecare text este optimizat pentru a se găsi mai ușor în motoarele de căutare.

Nu ești convins că trebuie să îți promovezi business-ul pe social-media? În continuare îți vom oferi câteva motive pentru care este important să ai o voce și să fii o prezență pe rețelele sociale.

  1. În primul rând crești vizibilitatea business-ului. Conținutul pe care îl postezi constant este foarte probabil să ajungă la un număr cât mai mare de oameni. De asemenea, trebuie să interacționezi cu alte persoane deoarece acest lucru va contribui la construirea de relații și te va ajuta să crești în popularitate.
  2. Ai o legătură directă cu publicul. Vei comunica mult mai ușor cu comunitatea ta și vei putea crea o legătură mult mai strânsă, putând răspunde la întrebări, cerințe sau a lua comenzi mai rapid.
  3. Generezi trafic către site-ul afacerii tale. Valorifici mai bine produsele și site-ul companiei tale prin simpla prezență pe una sau mai multe canale media.
  4. Creșterea vânzărilor. Activitatea pe rețelele de socializare se va reflectă în mod natural și în numărul vânzărilor. Strategia care dă roade este cea care îți va aduce mai multe vânzări.
  5. Expui valorile brandului. Prezinți punctele forte ale companiei.
  6. Clasarea mai sus în rezultate. Conținutul postat pe Facebook, Instagram, LinkedIn sau alte rețele sociale va fi automat indexat de motoarele de căutare și va genera trafic organic pe site. Iar pentru o vizibilitate mai mare trebuie introdus neapărat factorul SEO. Optimizarea SEO te va ajuta în clasarea cât mai sus în pagina de Google și îți va aduce trafic organic.

În plus, nu te costă nimic să îți faci un cont pe orice canal social. Este doar important să știi cum să-l valorifici după crearea acestuia pentru a vedea rezultatele dorite.

Un alt avantaj al afișării pe social media sunt campaniile PPC. Acestea sunt o formă de publicitate în cadrul căreia vei plăti o taxă de fiecare data când cineva accesează un ad creat de tine.

Mulțumim partenerului nostru Lucalex pentru că a fost deschis în vederea creării conținutului atât pe rețelele sociale cât și pe blogul acestuia. Colaborarea nostră continuă cu crearea unei strategii prin care să arătăm beneficiile companiei.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de promovare social media sau servicii copywriting?

Urmărește-ne pe social media:

🌐Facebook:https://www.facebook.com/PionMedia/

🌐LinkedIn:https://ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐Instagram:https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL