Sedinta foto nu inseamna decat realizarea unor simple fotografii. Noi consideram ca o imagine poate sa conteze mai mult decat o mie de cuvinte, reusind sa surprinda elemente pe care nu le-am putea descrie.

Cum poate ajuta o sedinta foto?

Importanta unei sedinte foto pentru un brand, s-a dovedit a fi benefica prin cresterea autoritatii pe piata, respectului clientilor, dar si maximizarea increderii partenerilor si furnizorilor.

Intotdeauna a fost importanta evidentierea unui brand, atat in ceea ce priveste partea de social media, cat si zona de website propriu, shop online s.a.m.d. Stim cu totii faptul ca un brand reuseste sa reflecte personalitatea celor care il detin, precum si valorile si scopurile sustinute. Tocmai de aceea, primele 5-10 secunde ale clientilor ce aleg sa vizualizeze pagina/website-ul unui brand, conteaza foarte mult, acel timp reprezentand principala impresie a celui ce descopera brandul sau il intereseaza activitatea acestuia.

Pion Media sustine dezvoltarea tuturor clientilor, a ajutat mereu la cresterea renumelui si autoritatii pe piata a fiecaruia dintre acestia.

Data de 10 septembrie a marcat un nou inceput pentru clientul nostru. In locatia Rompetrol Partener, detinatorii brandului Pro Land Oil au deschis primul magazin Karcher din zona Olteniei.

Desigur ca echipa noastra a participat la acest eveneniment, dar, mai presus de acest lucru, a realizat o sedinta foto profesionala a deschiderii magazinului Karcher.

Cu aceasta ocazie, echipa noastra s-a mobilizat si a incercat sa surprinda cadre importante, prin care emotiile si zambetele persoanelor din fotografii sa fie simtite atunci cand pozele vor fi folosite. Viziunea fotografului a reusit sa incadreze produsele si persoanele intr-un fundal potrivit nevoilor viitoare.

Prin aceasta mentiune dorim sa amintim faptul ca este foarte important ca, de fiecare data, fotografiile realizate pentru un brand trebuie sa fie unele ce vor folosi la diferite campanii de marketing, dar si pe retelele de socializare sau propriul website.

Astfel, am ales diferite situatii pe care le-am surpins in aceste fotografii. Factorul uman, alaturi de aparatele de curatenie Karcher, vedetele principale ale evenimentului, au conturat tema acestei sedinte.

Ia legatura cu noi!

Daca si tu ai nevoie de o sedinta foto pentru a contura o imagine mai buna a brandului tau in mediul online, contacteaza-ne acum!