Deoarece intotdeauna alegem sa impartasim lucrarile Pion Media cu voi, proiecte care construiesc un portofoliu bine pus la punct, de data aceasta va prezentam website-ul Pro Land Oil. O companie care isi doreste sa se afirme in mediul online cu ajutorul unui website realizat la standarde internationale. Din anul 2015, Pro Land Oil si-a inceput activitatea, iar calitatea serviciilor si produselor oferite clientilor sai a fost la cel mai inalt nivel.

Acestia comercializeaza o gama variata de produse si servicii, avand colaboratori de top, precum: Rompetrol, Karcher, Timkem, OMV Petrom, DiCamillo, Mol.

Asa cum va spunem in articolul dedicat designului unui website, acesta este cea mai buna modalitate prin care clientii pot descoperi povestea brandului, precum si serviciile sau produsele pe care le ofera o companie.

Pe langa acest aspect, autoritatea pe care o ofera detinerea unui website de prezentare este foarte importanta.

De ce?

Pentru ca, in anul 2021, marketingul online isi face simtita puterea din ce in ce mai mult, iar brandurile care isi doresc o reputatie ireprosabila se adapteaza cerintelor pietei.

Website-ul Pro Land Oil

Aceasta colaborare ne-a ajutat sa descoperim faptul ca diversitatea inseamna oportunitate, iar prin acest lucru ne referim la posibilitatea fidelizarii clientilor prin intermediul produselor diverse detinute de o companie.

Ei bine, in cee ace priveste crearea acestui website de prezentare, am apelat la o tema moderna, minimalista, care sa ajute la descoperirea informatiilor cu usurinta.

De asemenea, elementele de impact, au fost:

  • Iconitele alese cu atentie, acestea fiind reprezentative pentru fiecare categorie;
  • Designul atractiv, evidentiat de culorile alb si verde, oferind un contrast puternic;
  • Contentul relevant, reusind sa transmita informatia cu exactitate;
  • Designul responsive, fiind important pentru toate interfatele website-ului.

Prin intermediul noului website, Pro Land Oil are acum posibilitatea de a transmite informatii atat noilor cat si vechilor clienti.

Pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le ofera, acceseaza link-ul.

Daca si tu iti doresti un website de prezentare care sa respecte standardele internationale si care sa contureze o imagine cat mai buna a brandului tau in mediul online, foloseste formularul de contact pentru a lua legatura cu noi!