O ședință foto business are o mare importanță în evoluția unui brand. Continutul media de calitate reușește să motiveze și să determine un consumator să cumpere un anumit produs mai repede.

Prin intermediul unor fotografii comerciale de calitate, imaginea unui brand poate fi îmbunătățită (atât offline, cât și online), deoarece acestea pot fi utilizate pentru:

  • Site-ul web de prezentare;
  • Platformele de social media;
  • Cataloage în format digital sau fizic;
  • Buletine informative;
  • Bannere șamd.

Dacă acum ceva timp vă povesteam despre realizarea logo-ului Amylia, iată ca a venit momentul mult așteptat, când brandul a scos pe piață primele produse: 5 parfumuri de lux, cu diverse note florale:

  • King: un parfum unisex ce reușește să aducă senzualitate și opulență persoanei care îl poartă. Datorită ingredientelor, acesta este un parfum potrivit pentru întreaga zi;

SEDINTA-FOTO-BUSINESS-AMYLIA-KING-

  • Queen: o apă de parfum pentru damă, aduce în prim plan combinația deosebită a aromelor de orhidee și vanilie. Acesta conturează personalitatea feminină, iar notele de vârf sunt delicate;

SEDINTA-FOTO-BUSINESS-AMYLIA-QUEEN

  • Moon: parfumul de damă ce aduce esențe florale aromate și o personalitate romantică. Este un extract de parfum potrivit pentru întreaga zi, iar notele sale de vârf exprimă dominare și opulență;

SEDINTA-FOTO-BUSINESS-AMYLIA-MOONpng

  • Shine: apa de parfum ce conține ingrediente delicate, precum flori de portocal, tuberoză sau iasomie este îndrăgită de public;

SEDINTA-FOTO-BUSINESS-AMYLIA-SHINE

  • Silk Oud: un parfum unisex care pune în evidență un contrast impresionant, în acesta regăsindu-se ingrediente lemnoase și florale, care au un echilibru armonios.

Fotografiile comerciale profesionale facilitează conectarea cu clienții, indiferent de produsul prezentat, tocmai de aceea, în ședința foto business a brandului Amylia, am pus accentul pe evidențierea caracterului luxos al parfumurilor realizate. Fie că vorbim de poze cu fundal alb pentru magazinul online Amylia sau poze cu background complex (folosite ulterior în social media, la printing etc), am realizat un prim set de poze necesare pentru începerea activității de promovare & vânzare a produselor.

Procesul de evoluție și îmbunatățire al brandului Amylia va continua prin diverse campanii de marketing, precum promovare social media și realizare campanii PPC.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de o ședință foto de produs sau o ședință video corporate?

Urmărește-ne pe social media:
🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/
🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia
🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091⁣⁣⁣ 📧 contact@pionmedia.ro⁣⁣⁣

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL